Dagen i dag – 22.02.2022 er magisk 🧚‍♀️🧝‍♀️🧙 – Tror du på magi?

Dagen i dag, giver mig lyst til at invitere dig, som er nysgerrig på det spirituelle, ind i mit univers 🌏☯️ . Det er helt nede på jorden. Se link nederst.

I oktober 2021 startede jeg på en uddannelse i Livsmagi og Klarsyn. En rejse jeg startede på for min egen skyld, for at få styr på årelang stress, dagligdags overbelastninger, for at finde indre ro og for at finde hjem i mig selv igen.

Jeg er nu 1/2 vejs og jeg kan kun sige DET VIRKER 🙏💃. Jeg har været i gang siden december med “øvekaniner” af både 2 benede og 4 benede, og er stadig lige begejstret for hvad det kan 😃.

Planen er at, udover at bruge det lærte for min egen skyld, så vil jeg benytte det der hvor det gavner i mit arbejde. Til de der har lyst til at få dybere forståelse for dem selv og deres dyr.

Jeg er stadig mig, med alt hvad det indebærer, nu er det bare mere synligt hvad det er jeg egentligt er.
Jeg laver stadig også “bare” almindelig rehabilitering og behandling, så ingen bliver påduttet noget som de ikke har bedt om 🙂 (det skulle da lige være en reminder om at huske at få lavet vovses hjemmeøvelser… 😋).

Flere har spurgt ind til hvad der livsmagi og clairvoyance er. Så her er muligheden for at følge med og være en del af min rejse ind i min opgradering til en ny og bedre version af mig selv 💖.

🌟 Tror du på mere mellem himmel og jord?
🌟 Har du tænkt over hvad din livsmission egentligt er?
🌟 Undres du over hvad der foregår i din hund, kat, hest’s indre liv?
🌟 Tror du på der er en større mening med livet?
🌟 Oplever du at dit/dine dyr prøver på at fortælle dig noget?
🌟 Er du åben for, og klar til at tænke i andre baner for at få en større forståelse for dig selv og dine dyr?

Så vil du finde denne gruppe interessant🙂. Er du bestemt IKKE til andet end hvad videnskaben siger, så springer du blot videre til et andet opslag 😉.

FB gruppe – lukket:

https://www.facebook.com/groups/1007811556759655

 

læs mere på hjemmesiden under dette link