Reiki Healing

Reiki er et japansk ord, der betyder universel livsenergi. Healingsenergien er universel og har til formål at igangsætte de helbredende kræfter i modtageren af healingen. Reiki Healing er en god behandlingsform i forbindelse med andre behandlinger. Det kunne f.eks. være:

  • Medicinsk behandling
  • Akupunktur / akupressur
  • Kranio sakral terapi
  • Massage
  • Fysioterapi
  • Osteopati / Kiropraktik
  • Adfærdsbehandling
  • Og andre behandlingsformer

Reiki Healing kan være en god hjælp under et genoptræningsforløb, da patienten ofte har ubehag i kroppen, er rastløs og kan have svært ved at rumme situationen i de første uger.

Er der evidens for Reiki Healing?

En herre ved navn Dr. John Zimmerman har lavet nogle uafhængige undersøgelser i 1980, på hvad der sker når mennesker får Reiki Healing. Han undersøgte også det pulserende magnetiske felt, der strømmer fra behandlerens hænder under en healing. Det viste sig at de målte pulseringer, har samme frekvens som hjernebølger (0,3-30 Hz). Det har vist sig i nogle medicinske undersøgelser, at forskellige frekvenser kan stimulere forskelligt væv til regeneration. De fandt at 2Hz kan regenerere nervevæv, 7 Hz fremmer knoglevækst mens 10 Hz regenererer senevæv og 15 Hz har en påvirkning af de helt små blodkar, hvor udskillelse af ilt/kulilte m.m. sker. Der har op igennem tiden, været flere kloge folk, som har lavet diverse studier.

Healing generelt

Healing betyder helbredelse på Engelsk. Healing kan hjælpe med at opløse blokeringer og ubalancer i kroppen, samt skabe indre ro og klarhed.

Der findes et utal af healingsformer og måder at udføre healing på. Nogle former er med hænderne på patienten. Andre er på afstand af patienen, men i samme rum som patienten. Og så er der fjernhealing, som betyder at du i princippet kan side på den anden side af jorden og modtage healing til dig selv eller dit dyr. Der findes også gruppe healinger, som du kan tilmelde dig selv eller dit dyr til (Gruppe healing tilbyder jeg dog ikke pt.).

Da jeg i 2001 læste til udviklingskinesiolog, lærte jeg at heale, for at opløse blokeringer i energisystemet. Det var en helt anden teknik end den jeg lærte da jeg tog Reiki healing I + II. Og det er også en helt anden måde at heale på end den jeg benytter under en shamanistisk session, clairvoyance eller telepati (læs mere her).

Fælles for alle healingsformerne er at de virker!! Det eneste modtageren skal gøre, er at ønske at modtage, holde sig i ro og prøve at slappe bedst muligt af i kroppen.

Healing går godt i spænd med andre behandlingsformer, men kan også bruges som behandling i sig selv. Du kan bestille tid her på klinikken eller som en fjernhealing. Jeg tilbyder behandling til både dyr og mennesker 🙂

Fjernhealing

Healingsenergi kan gives som fjernhealing. Dvs. at du kan sidde hvor på jordkloden du har lyst til, og samtidig modtage healing. Ønsker du denne form for healing, så har jeg brug for et billede samt et navn på individet jeg skal sende healing til. Fjernhealing skal bookes til et aftalt tidspunkt, så du kan være i ro når du eller dit dyr modtager healingen. Fjernhealing afregnes forud – kontakt mig for en aftale.

Du kan læse mere om healing mm her