Livsmagi, Clairvoyance og telepati

Hvad er clairvoyance og telepati?

  • Du har en mavefornemmelse der siger nej tak, men du lader dig alligevel overtale, for så at opdage at du skulle have fulgt din mavefornemmelse?
  • Du har gået og tænkt på en person som du ikke har talt med længe. Pludselig ringer eller skriver personen?
  • Du vidste bare at noget ville ske, i det øjeblik at det sker?
  • Du har drømt noget livagtigt, for så at opleve det i vågentilstand flere uger efter du drømte det?

Hele min barndom har jeg haft ovennævnte oplevelser, og flere til. De fulgte med mig op igennem livet. Jeg forsøgte at lade som ingenting og ignorere det, og derfor er der ikke mange der ved at det er en del af mig. Nok nærmere mit sande jeg. Som barn talte jeg altid højt med alle dyrene omkring mig og jeg oplevede at de svarede igen på forskellige måder. Nogle talte i sætninger, andre sendte billeder eller følelser. I mit tidlige voksenliv, oplevede jeg en fyring på et job (hvor jeg helt klart ikke passede ind i). Jeg sagde til chefen at jeg godt vidste at jeg ville blive fyret. Han blev helt stresset over hvem der mon havde sladret til mig :´) . Ingen havde sladret, jeg vidste det bare.

Kan du genkende noget af dette? Ja så har du allerede oplevet clairvoyance og/eller telepati 🙂 Det er ikke noget der er forbeholdt folk med særlige evner – alle kan lære det.

Hvad bruger jeg det så til?

At kunne sanse, tune ind og heale kan være en fordel, hvis jeg løber på svære problematikker i mit daglige virke. Dog er det noget der tager tid. Jeg foretrækker derfor at booke en særskilt tid til dig og din hund/kat/hest.

Udover at det har været en del af mit liv altid, så er jeg i 2021 startet på en rejse ind i clairvoyancens verden. I løbet af denne 3 årige uddannelse arbejder vi med højere clairvoyance, healing samt gør brug af shamanistiske processer. Den fulde uddannelse tager 3 år, med eksamen efter hvert år. Vi arbejder i naturen. Vi arbejder med dyr. Vi taler ind i psykiske lidelser og medicinering. Vi snakker om 5 element teorien (fra den kinesiske medicin). Personlighedstyper, sjælsenergier, tidslinjerejser, healing og meget meget mere. Læs mere om healing her

Det er muligt at book tid til en session til dig eller dit dyr, enten ved at komme i klinikken eller vi kan gøre dt online via zoom. Kontakt mig for nærmere aftale.