Uddannelsen i osteopati til hund og kat

Du får her et nyt værktøj, med stor effekt på hele hundens bevægeapparat. Formentligt lige det værktøj du har gået og manglet, hvis du har arbejdet som hundemassør i en årerække. Vi har en del teoretisk undervisning som følges op en masse praktisk træning.

Indhold i uddannelsen

Vi snakker en masse osteologi samt sygdomslære. ligeledes vil vi snakke om brugen af hjælpemidler samt ganganalyse og hvilke muligheder vi har for opfølgning af problematikken, så vi opnår den optimale rehabilitering. Bliv uddannet i blide og effektive osteopatiske teknikker til hund og kat.
Du lærer at mobilisere led i ekstremiteter, ribben og brystben, rygsøjle, bækken, nakke og hals, organer, muskel- samt fascievæv, via blide manuelle teknikker, således at kroppen kan bevæge sig frit og uden restriktioner. Vi kommer også ind omkring vigtigheden af hvornår man bør sende dyret til udredning.

Hvad kan du bruge uddannelsen i osteopati til?

Du har i forvejen en bred viden og mange værktøjer med dig inden du starter på uddannelsen her. Osteopatien er en effektiv behandlingsmetode, der arbejder mere direkte på subluxationer i led, end man gør med KST og massage. Derfor er det forventeligt at du vil kunne opnå endnu bedre resultater og på kortere tid, end du har været van til indtil nu. Teknikkerne er sikre at anvende.

Optagelseskrav A og B:

A: Du har taget uddannelsen til Eksam. hunde og kattemassør samt uddannelsen til Eksam. Kranio Sakral Terapeut til hund og kat hos Key2Balance
B: Du har en baggrund som svarer niveauet på vores Hunde og katte massør uddannelse, samt vores KST uddannelse – kontakt os for en snak om dine kompetancer
*Key2Balance’s egne elever har førsteret til pladserne på holdet 

*Er du hundemassør. fra en anden skole, så kan du tager KST uddannelsen her hos os, og sikre dig en plads på osteopati uddannelsen  (se udd. om KST på linket her).

Dette får du på uddannelsen:

  • Intensive små hold
  • Massere af praktisk øvelse i små grupper
  • Skriftligt materiale på hvert modul
  • En online Facebook gruppe, hvor du kan sparre med de andre deltagere mellem modulerne
  • Rette til at kalde dig Eksamineret i Osteopati til hund og kat, efter bestået eksamen

Eksamen:
Kursusrækken afsluttes med en eksamen, og eksamensbevis udleveres ved bestået skriftlig og praktisk eksamen.

Undervisningstider:
Undervisningen forventes at foregår fredage fra kl. 13.00 til 19.00 og lørdage fra kl. 9.00 til 16.00.

Tilmelding:
Udfyld formularen her, og send den retur i underskreven tilstand. Du er sikret en plads på holdet, når vi har registreret din indbetaling af depositum.
Læs mere om vilkår og praktisk info her
Tilmeldingsformular finder du her

Modulerne:
Uddannelsen starter efterår (dato kommer) 2023.

Undervisningen foregår:
Hos Key2balance, St. Nørlundvej 4, 7361 Ejstrupholm

Pris:
Samlede pris KOMMER – heraf udgør depositum kr. 6.500,-

Afdragsordning:

Når depositum er betalt, kan du afdrage restbeløbet over 3 afdrag. Samlet pris KOMMER

Når du tilmelder dig uddannelsen til Osteopatiske teknikker, så forpligter du dig til at betale det fulde beløb for uddannelsen, også selvom du af en eller anden grund bliver forhindret i at gennemføre. Dette er pga. at vi ikke kan afsætte din plads til anden side i sidste øjeblik (senere end 60 dage før opstart), eller når først du er påbegyndt modul 1. Depositum tilbagebetales ikke.

Instruktør:
Fag veterinærsygeplejerske i rehabilitering, Eksam. i osteopatiske teknikker, samt Eksam. i led justering og mobilisering m.m., Karina Søgaard