Uddannelse i osteopati

Uddannelsen i osteopati til hund og kat

Du får her et nyt værktøj, med stor effekt på hele hundens bevægeapparat. Formentligt lige det værktøj du har gået og manglet, hvis du har arbejdet som hundemassør i en årerække. Vi har en del teoretisk undervisning som følges op en masse praktisk træning.

Indhold i uddannelsen

Vi snakker en masse osteologi samt sygdomslære. ligeledes vil vi snakke om brugen af hjælpemidler samt ganganalyse og hvilke muligheder vi har for opfølgning af problematikken, så vi opnår den optimale rehabilitering.Bliv uddannet i blide og effektive osteopatiske teknikker til hund og kat.
Du lærer at mobilisere led i ekstremiteter, ribben og brystben, rygsøjle, bækken, nakke og hals, organer, muskel- samt fascievæv, via blide manuelle teknikker, således at kroppen kan bevæge sig frit og uden restriktioner. Vi kommer også ind omkring Dorn terapi samt forskelle på osteopatiske og kiropraktiske teknikker samt vigtigheden af hvornår man bør sende dyret til udredning.

Hvad kan du bruge uddannelsen i osteopati til?

Du har i forvejen en bred viden og mange værktøjer med dig inden du starter på uddannelsen her. Osteopatien er en effektiv behandlingsmetode, der arbejder mere direkte på subluxationer i led, end man gør med KST og massage. Derfor er det forventeligt at du vil kunne opnå endnu bedre resultater og på kortere tid, end du har været van til indtil nu.

Optagelseskrav A og B:

A: Du har en baggrund som minimum svarer til eksam. hundemassør og er uddannet KST terapeut til smådyr.
*B: Din indgang kan være en uddannelse som veterinærsygeplejerske/dyrepasser ol. med efteruddannelse til hundemassør og/eller fysioterapeut.

*Det forventes at du har taget KST til dyr (primære dyr hund og kat) eller tilmelder dig KST sideløbende med osteopati uddannelsen (se udd. om KST på linket her).

Udleveret materiale på hvert modul

Dette får du på uddannelsen:

  • Intensive hold – 2 undervisere i den praktiske del
  • Massere af praktisk øvelse i små grupper
  • En online gruppe du kan studere og sparre med mellem modulerne
  • Rette til at kalde dig Eksamineret i Osteopati til hund og kat, efter bestået eksamen

Eksamen:
Kursusrækken afsluttes med en eksamen, og eksamensbevis udleveres ved bestået skriftlig og praktisk eksamen.

Undervisningstider:
Undervisningen forventes at foregår fredage fra kl. 13.00 til 19.00 og lørdage fra kl. 9.00 til 16.00.

Tilmelding:
Udfyld formularen her, og send den retur i underskreven tilstand. Du er sikret en plads på holdet, når vi har registreret din indbetaling af depositum.
Læs mere om vilkår og praktisk info her
Tilmeldingsformular finder du her

Modulerne:
Uddannelsen starter efterår (dato kommer) 2021.

Undervisningen foregår:
Hos Key2balance, St. Nørlundvej 4, 7361 Ejstrupholm

Pris:
Samlede pris er kr. 22.500,- – heraf udgør depositum kr. 5.500,-
Afdragsordning kan ske i 3 rater – se mere på linket her

Instruktør:
Fag veterinærsygeplejerske i rehabilitering & eksam. i osteopatiske teknikker, samt eksam. i led justering og mobilisering m.m., Karina Søgaard