Maria Thorgny

Maria kan du møde når du kommer til Key2balance, eller når du ringer, da hun er vores uundværlige “blæksprutte” i en travl hverdag.

Maria har arbejdet professionelt som hundefrisør i 15 år, og har en forkærlighed for ruhårede trimmeracer. Hun elsker at trimme og sætter en ære i at det bliver gjort ordentligt uden hurtige løsninger. Dette nyder vi godt af når der kommer en pelstot på klinikken, som trænger til lidt gode råd. Maria er også et omvandrende leksikon når det kommer til fodring af hunde. BARF er hun særlig skrap ud i, så også her kan vi trække på hendes erfaring og gode fif. Før Maria gik helt ind i hundeverdenen, er hun uddannet fiskeriteknolog fra Ålborg universitet.

Privat bor Maria her på gården sammen med hendes hund Bonus og os andre. Bonus er en Miniature American Shepherd, som hun træner nosework, schweiss spor og lydighed med. 

Derudover er Maria i gang med at uddanne sig til hundemassør og kranio sakral terapeut til hund og kat, og du kan derfor møde hende i klinikken ind i mellem.