Maria Thorgny

Maria kan du ske at møde når du kommer til Key2balance. Hun er Karina´s uundværlige “brandsslukker”, og hun er altid klar med et godt råd, en hjælpende hånd og et par godbidder.

Maria er diplomeret hundemassør samt kranio sakral terapeut til dyr. Hun har arbejdet professionelt som hundefrisør i 15 år, og har en forkærlighed for ruhårede trimmeracer. Hun elsker en veltrimmet hund og sætter en ære i at det bliver gjort ordentligt uden hurtige løsninger. Hendes store viden indenfor pels, nyder vi godt af når der kommer en pelstot på klinikken, som trænger til lidt gode råd.

Maria er også et omvandrende leksikon når det kommer til fodring af hunde. BARF er hun særlig skrap ud i, så også her kan vi trække på hendes erfaring og gode fif. Før Maria gik helt ind i hundeverdenen, er hun uddannet fiskeriteknolog fra Ålborg universitet.

Privat bor Maria her på gården og hun har Bonus som er en Miniature american shepherd. Sammen træner de nosework, schweiss, fitness og lydighed. Maria elsker naturen og udelivet, så du kan ind i mellem møde hende i gårdspladsen med et haveredskab i hånden og en godbid i lommen 😉