Velkommen til behandling hos Key2Balance:

Når I ankommer til behandlingen første gang, er der sat god tid af til gennemgang af hunden/katten. Har hunden et ynglings legetøj eller behov for allergivenlige godbidder, så medbring gerne dette. Hvis vi finder noget dyrlægekrævende, vil vi sende jer afsted til egen dyrlæge til nærmere udredning, inden vi fortsætter vores behandling.

Parkering:
På vej ind af grusvejen, langs hallen, er der parkeringsplads samt lufteplads på græsset foran hallen. Parker venligst ikke i gårdspladsen af hensyn til vores hunde (det er en stor stressfaktor for dem med fremmede hunde på matriklen).

Luft din hund FØR sessionen:
Du er velkommen til at lufte din hund på grusvejen og græsstykket ved hallen, inden jeres booking starter. Høm høm poser forefindes i venteværelset, hvis du skulle være løbet tør.
Vi beder dig om at få luftet din hund ordentligt af, så den ikke tisser/markerer eller skal af med afføring på hverken teressen, i klinikken eller på vandløbebåndet. Ligeledes vil vil gerne frabede os at hanhundene tidder op af husmur, blomsterkummer, møbler m.m. Det lugter fælt og det er umuligt at fjerne lugten ordentligt!

Hunde SKAL føres i snor:
Hunde skal holdes i snor, af hensyn til andre kunder samt vores dyr!
Vi beder dig også om at respektere vores hundes domæne, og IKKE gå i nærheden af vores hus eller hegnede have da det stresser vores hunde, for hver gang nogen gør dette!
Vores hunde er som udgangspunkt ikke ude når du kommer til behandling, MEN kommer du i god tid, lige efter en af vores pauser, så kan det være at de ikke er kommet ind endnu (dvs. hvis du kommer mere end 15 min før din tid).

Efter behandlingen:
Sørg for at hunden bliver tilbudt frisk vand, og herefter hjem da din hund er træt efter en behandling og har behov for hvile (også selv om den ikke virker sådan), så hold hunden i ro/snor i 1-2 døgn efter en osteopatisk- eller dyb massage- behandling. Dvs. ingen konkurrence eller aktiv træning med hunden.

Betaling:
Kontant ved hver behandling eller via MobilePay.
Der gives ingen kredit / faktura.

Afbud/udeblivelse:
Er du forhindret i at møde op til den aftalte tid, bedes du melde afbud senest 23 timer før på enten tlf. nr. 20 22 71 17 eller mail info@key2balance.dk  (messenger godtages ikke) – afbud er gældende når du har modtaget svar retur – vi tager selvfølgelig hensyn til det klokkeslættet, dit afbud tikker ind. Vi tjekker ikke for afbud søndag aften, så sørg for at dit afbud er os i hænderne senest fredag kl. 17.00, hvis du har en tid mandagen efter en weekend. Ved akut opstået behov for afbud mandag morgen, beder vi dig sende afbud senest søndag kl. 18.00, så vi kan nå at agere på det.

Beskeder på privat messenger frabedes og vil ikke blive besvaret!

For sent afbud afregnes med halvt honorar af den bookede tid eller et 1/2 klip på klippekort.
Udeblivelse fra den aftalte tid bliver afregnet med fuldt honorar eller 1 klip på klippekort.
Faktura fremsendes på mail.

Tak fordi du respekterer vores afbudsregler 🙂 På den måde kan vi nedbringe ventetid på behandling og glæde nogen fra ventelisten.

Telefontid:
Vi har telefontid mandag til torsdag mellem kl. 12.00 og 13.00. Fredag er klinikken lukket. Du kan kontakte os på telefon 20 22 71 17, sende en sms eller en mail på info@key2balance.dk 
Uden for normal telefontid, er vi i gang med behandlinger og tager derfor ikke telefonen. Dog besvarer vi telefonen hvis ikke vi har kunder. Møder du telefonsvaren, så prøv gerne igen senere.

Åbningstider:
Mandag fra kl. 8.30 – 16.00
Tirsdag og onsdag fra kl. 8.30 – 18.00
Torsdag fra kl. 8.30 – 17.00
Fredag er der lukket

Praktisk info vedr. sygdom
Meld afbud hvis du har optræk til sygdom – vi vil ikke smittes!
Der er fortsat sprit i alle lokaler til fri afbenyttelse, ligeledes er der vand og sæbe i klinikken og på badeværelset.
Ved sygdom, kan du ringe og aftale at vi henter hunden ude i gårdspladsen og afleverer den der igen efter endt behandling. På den måde glipper I ikke vigtig behandling/genoptræning.