Velkommen til behandling hos Key2balance:
Når I ankommer til behandlingen første gang, er der sat god tid af til gennemgang af hunden. Har hunden et ynglings legetøj eller behov for allergivenlige godbidder, så medbring gerne dette. Hvis vi finder noget dyrlægekrævende, vil vi sende jer afsted til egen dyrlæge til nærmere udredning, inden vi fortsætter vores behandling.

Parkering:
På vej ind af grusvejen, langs hallen, er der parkeringsplads samt lufteplads på græsset.

Hunde føres i snor:
Hunde bedes holdt i snor på hele matriklen, af hensyn til andre kunder og dyr. Du er meget velkommen til at lufte din hund på grusvejen og græsstykket ved hallen inden jeres booking starter. Høm høm poser forefindes i venteværelset, hvis du skulle være løbet tør.

Vi beder dig også om at holde god afstand til vores hundehave, så hundene ikke får lov at snakke sammen. Dette er for at undgå at vores hunde bliver stresset, over alle de fremmede hunde der kommer hos Key2balance. Vores hunde er som udgangspunkt ikke ude når du kommer til behandling, MEN kommer du i god tid, lige efter en pause, så kan det være at de ikke er kommet ind endnu (dvs. hvis du kommer mere end 15 min før din tid).

Efter behandlingen:
Sørg for at hunden bliver tilbudt frisk vand, og herefter hjem da din hund er træt efter en behandling og har behov for hvile (også selv om den ikke virker sådan), så hold hunden i ro/snor i 1-2 døgn efter en osteopatisk- eller dyb massage- behandling. Dvs. ingen konkurrence eller aktiv træning med hunden.

Betaling:
Kontant ved hver behandling eller via MobilePay.
Der gives ingen kredit / faktura.

Afbud/udeblivelse:
Er du forhindret i at møde op til den aftalte tid, bedes du melde afbud senest 23 timer før på enten tlf. nr. 20 22 71 17 eller mail info@key2balance.dk – afbud er gældende når du har modtaget svar retur – vi tager selvfølgelig hensyn til det klokkeslættet, dit afbud tikker ind. Vi tjekker ikke for afbud søndag aften, så sørg for at dit afbud er os i hænderne senest fredag kl. 17.00, hvis du har en tid mandagen efter en weekend. Ved akut opstået behov for afbud mandag morgen, beder vi dig sende afbud søndag senest kl. 18.00, så vi kan nå at agere på det.

For sent afbud afregnes med halvt honorar af den bookede tid eller et 1/2 klip på klippekort.
Udeblivelse fra den aftalte tid bliver afregnet med fuldt honorar eller 1 klip på klippekort.
Faktura fremsendes på mail.

Tak fordi du respekterer vores afbudsregler 🙂 På den måde kan vi nedbringe ventetid på behandling.

Praktisk info vedr. sygdom
Meld afbud hvis du har optræk til sygdom – vi vil så nødig smittes.
Hjælp os med at holde en god hygiejne, ved at følge retningslinjerne som hænger i venteværelset.
Der er opstillet sprit i alle lokaler til fri afbenyttelse, ligeledes er der vand og sæbe i klinikken og på badeværelset.
Ved sygdom, kan du ringe og aftale at vi henter hunden ude i gårdspladsen og afleverer den der igen efter endt behandling. På den måde glipper I ikke vigtig behandling/genoptræning.