Key2Balance – Balsam for sjælen

Jeg har i mange år arbejdet som kropsterapeut og fysiurgisk massør, sideløbende med behandling af hund, kat og hest. Jeg startede i 1998 med både mennesker og hest, og har løbende fyldt i værktøjskassen.

Jeg har en forkærlighed for kranio sakral terapi, og har derfor valgt at kombinere det bedste fra flere verdener i behandlingen af voksne, unge og børn.

 • Kropsterapi
 • Kranio sakral terapi
 • Biodynamisk KST
 • Fysiurgisk massage
 • Babyterapi
 • Reiki Healing – læs mere her
 • Clairvoyance – læs mere her

Jeg stiler efter at tilbyde dig en faglig og god behandling, som tager hånd om hele mennesket, uanset hvilken personlighed du er.
Jeg ønsker at yde en varm og kvalificeret hjælpe samt vejlede og støtte dig i gennem hele forløbet og tiden efter.

Mine forskellige behandlingsformer, har alle det til fælles at kunne forløse problemer i bevægeapparatet som en helhed, samt afbalancerer krop, sind og ånd med alle dets facetter. Jeg har en holistisk tilgang til tingene og intet er for “underligt” for mig. Jeg ønsker at møde dig der hvor du er, og sammen opnå det bedst mulige resultat. Kræver dine udfordringer hjælp fra andre typer terapeuter, så henvises der til nogle faglig dygtige klinikker.

Det er vigtigt at du har konsulteret din læge hvis der er tegn på alvorlige sygdomme, ligeledes vil det være godt at få grønt lys af lægen, hvis du lider af sygdomme der kan sprede sig i kroppen. Du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe og få en snak, hvis du er i tvivl om noget.

I mine år som komplementær behandler, har jeg arbejdet med mange forskellige indgange til en optimal helhedsbehandling. Det væren sig lige fra kinesiologi, healing, øreakupunktur til massage og andre former for kropsterapi der kan korrigere fysiske skavanker og forløse psykiske ubalancer.

Jeg har arbejdet meget med stress, depression, angst og generel uro i kroppen. Ofte oplever jeg at introverte personer finder mere balance i livet, via disse forskellige behandlingsformer.

Mine uddannelser incl. komplementær kropsterapi, tager fat på mange forskellige tilgange:

 • Bindevævsmassage (med og uden kopper)
 • Fysiurgisk massage
 • Øreakupunktur
 • Babyterapi – herunder massage, KST og zoneterapi
 • Zoneterapi
 • Kranio sakral terapi
 • Ret ryg og nakke
 • Ret bækken og ekstremiteter
 • Reiki healing – læs mere her
 • Clairvoyance og klarsyn – Læs mere her
 • Samtale terapi via kinesiologiske samtale teknikker (udviklings kinesiologi)
 • Og meget andet