Osteopati

Osteopati – en blid korrektion af skellettets låsninger.
Målet med osteopati er at genoprette kroppens naturlige funktioner, ved at bruge dyrets egne bevægelser til at korrigere hvirvler og led der trænger til hjælp. Der ses på hele dyrets bevægelsesmønster, da hele systemet hænger sammen i en stor helhed, forstået på den måde at en dysfunktion i et led, vil påvirke mange andre led i kroppen og skabe ubalance i kroppen.

Rygkorrektion-af-ICIGennem osteopati søger vi at genskabe krop­pens korrekte funktion, via en balancen mel­lem knogler, muskler og nervesystem. Denne korrektion gøres bedst via manuelle teknikker, hvor kun behandlerens hænder bruges som arbejdsredskab til skabe balance og ligevægt i kroppens forskellige systemer – knogler, muskler, nerver, organer, kranie, samt de strukturer som har forbindelse til blodkar, nerver og bindevævet.

Hvad er osteopati?
Osteopatien har eksisteret i over 120 år og er en medicinsk videnskab, som via manuelle teknikker benyttes til at diagnosticere og behandle akutte eller kroniske problemer.

Retter-cervicalKiropraktik og osteopati har oprindelse i de samme rødder , idet stifteren af kiropraktik studerede osteopati og udviklede sit eget system på baggrund af de osteopatiske teknikker.

Inden du booker tid til en behandling anbefaler jeg altid at du har fået din hund rutine undersøget ved egen dyrlæge, så eventuelle problemer der kan kræver kirurgisk indgreb er opdaget.

Jeg beder dig gå til dyrlæge hvis jeg finder noget som jeg mener kræver yderligere udredelse, inden jeg kan fortsætte min behandling.